TE KOOP - Langeweydt 4 in Medemblik

Recent verkocht

Deze nette twee-onder-een kap woning uit 1989 met ruime garage en een tuin op het zuiden, ligt mooi gelegen in een doodlopende straat en kindvriendelijke buurt. Diverse scholen en speeltuinen bevinden zich op loopafstand en ook de gezellige binnenstad van Medemblik is gemakkelijk en snel bereikbaar. De royale, lichte entree biedt toegang tot de tuingerichte woonkamer met schuifpui en open keuken met koelkast, vriezer, combi magnetron, vaatwasser en 4 pits gaskooktoestel. De ruime tuin is gelegen aan water en heeft geen directe inkijk. Vanuit de tuin is er tevens toegang tot de vergrote garage die is uitgevoerd met een elektrische overheaddeur. Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een goed te ventileren badkamer. Met een vaste trap wordt de tweede verdieping bereikt waar eventueel een vierde kamer gerealiseerd kan worden. Hier bevindt zich ook de CV uit 2010. Verder is er een aansluiting voor de wasmachine.

Deze woning biedt een prachtige kans voor starters die voor een leuke prijs, met enkele persoonlijke aanpassingen, heel veel plezier aan dit huis zullen gaan beleven.

Neem vandaag nog contact op met Harrald Snater van Huizonline/FairHuizen voor het inplannen van een bezichtiging zodat je de mogelijkheden zelf kunt ervaren.

Vraagprijs € 239.000,- k.k.


" Door gebruik te maken van verschillende specialisten wordt ons huis optimaal onder de aandacht gebracht en staat natuurlijk ook op Funda. "