Profiteer van ons aankoopconcept met zekerheid !

Wij bieden dé deskundige totaaloplossing voor aankoop van je

nieuwe woning én het verkrijgen van de hypotheek.

Zo heb je één deskundig aanspreekpunt die er voor zorgt dat je binnenkort echt kunt verhuizen.

Je bent serieus op zoek naar een nieuwe woning. Misschien heb je zelfs al wel een account aangemaakt op Funda zodat je het actuele woningaanbod ontvangt aan de hand van de door jou aangegeven selectiecriteria. En wellicht heb je inmiddels al wel een huis bekeken. Maar dan ?

De eerste selectie van je droomhuis kun je, zoals al aangegeven, tegenwoordig heel gemakkelijk zelf doen. En zelfs de eerste bezichtingen kun je natuurlijk
ook prima alleen doen om een eerste indruk te krijgen. Maar wil en kan je vervolgens ook zelf de aankoop regelen, zonder het inschakelen van een specialist?
Met het risico dat jij met een roze bril de woning bekijkt, want je ziet je er al helemaal wonen.

Of speel je liever op zeker en schakel je een specialist in die je kan behoeden voor een mogelijke miskoop? Want hoe vaak koop je nu een woning?
Niet zo vaak waarschijnlijk. Je wilt dan wel dat dit goed gebeurt, door een professional die je kan begeleiden in het gehele aankoopproces.
Door onze deskundigheid, ervaring en marktkennis bespaar je heel veel geld, tijd en mogelijke problemen/ergenissen.
Ons inzicht in de waarde van de woning, bouwkundige staat en onze messcherpe onderhandelingen resulteren in een lagere koopprijs dan je zelf zou kunnen realiseren.


Onze deskundige aankoopbegeleiding met hypotheekzekerheid

kost slechts € 1.499,- (incl. BTW).

Dit bedrag verdien je absoluut terug door de lagere aankooprijs en onze professionele begeleiding die een miskoop voorkomt en ergenis bespaart.

Door onze duidelijke werkwijze weet je precies waar je aan toe bent. In eerste instantie gaan we uit van twee begeleide bezichtigingen. Een extra bezichtiging kost € 125,-.
En aanvullend kunnen we desgewenst nog meer zekerheid bieden over de prijs en bouwkundige staat door het inschakelen van echt onafhankelijke experts.
Zo kost een NWWI-taxatierapport slechts € 615,- en een volledig bouwkundige aankoopkeuring € 345,-.
Zo weet je heel zeker dat je een uitstekende woning koopt tegen een zo laag mogelijke prijs.

Onze duidelijke werkwijze voor het kopen van je droomhuis.

Wij hanteren een overzichtelijke werkwijze voor het gericht en succesvol aankopen van jouw nieuwe woning. En aangezien de kopersmarkt nog steeds krap is, is het van groot belang snel te kunnen handelen als jij je droomhuis hebt gevonden. Door middel van onze werkwijze kunnen we weloverwogen, deskundig onderbouwd en voor een zo laag mogelijke prijs je huis aankopen. Zonder dat je het risico loopt geen financiering te krijgen of een huis te kopen met bouwkundige gebreken.

Financieel

We gaan eerst goed beoordelen wat je maximaal kunt en wilt lenen. En wat je maandelijks werkelijk kunt en wilt uitgeven voor je nieuwe huis.

Inventariseren

Samen stemmen we goed af welke eisen en wensen je aan je nieuwe woning stelt. Als duidelijk is wat de echte behoeften zijn, kan je gerichter op zoek gaan.

Bezichtigen

Nadat je de eerste bezichtiging zelf hebt gedaan, gaan wij mee voor de tweede professionele beoordeling en begeleidng.

Prijs bepalen

Als je de woning wilt aankopen, gaan we de reële prijs bepalen. Dit kan onderbouwd worden door het oordeel en/of rapport van de onafhankelijke expert(s).

Onderhandelen

Zodra we de juiste prijs hebben bepaald, spreken we de bieding door en gaan we er voor zorgen dat we een akkoord krijgen van de verkopende partij.

Afronden

Na het bereiken van de overeenstemming begeleiden we de gehele koop van koop overeenkomst, tot eindinspectie en het transport bij de notaris.

" Een ideaal totaalconcept voor aankoop én financiering met een zeer mooi eindresultaat. Ik ben super tevreden "

Hypotheekadvies

FairHuizen werkt nauw samen met

Maak vandaag een gratis hypotheekafspraak zodat je weet wat je maximaal kunt lenen.

maak hier direct een afspraak

powered by


Gratis afspraak

Bel vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak voor meer informatie en een verhelderende kennismaking.

Bel naar (0227) 20 10 09

App naar 0653 148 550

of ga naar de contactpagina